Stanleystam

Huidige actiepunten

NPK evaluatie verwerken
Irene Pauline Rosalie
1 oktober 2017 - De evaluatie van NPK 2017 moet nog verwerkt worden.
Muren verven
Thijs Astrid Kim Lisa Suzan Yoeri
1 oktober 2017 - Het huidige plan is om alle muren (behalve de "hoek" acher de bar) met witte muurverf te behandelen zodat we met "schone" muren kunnen beginnen (zonder tekeningen e.d.). De muren rond de dansvloer (tot de pilaar) worden donkerblauw met een glittereffect.
Truien
Thijs Suzan Astrid
1 oktober 2017 - Er is een wens om nieuwe stamtruien te maken omdat veel mensen er geen hebben of een mooie nieuwe willen.
Stambox
Pauline
1 oktober 2017 - Er wordt gekeken naar de aanschaf van muziekboxjes/box voor de stam om mee te nemen op kampen. Hier is budget voor.
Logboek
Auke
1 oktober 2017 - Het zou handig en leuk zijn als er een logboek komt waar alle opkomsten in terug komen die veel mensen leuk vonden, voor toekomstige inspiratie.
Stam nodigt uit
Renske Leon Pauline
1 oktober 2017 - Het lijkt de stam leuk om een activiteit te organiseren voor alle volwassen leden van de groep om de stam wat te profileren in de groep.
Feestjes
Irene
1 oktober 2017 - Er wordt gekeken naar de beste manier om iedereen van de stam tijdig op de hoogte te stellen van (leuke) scoutingfeestjes.

Gearchiveerde actiepunten

Oude barlijsten
Thijs
1 oktober 2017 - De oude barlijsten die t/m 2012 gebruikt werden bij de stam zijn verwerkt en al het debiet is terugbetaald. Er is nog veel (~€1200) crediet van mensen die nog moeten betalen.