Stanleystam

Huidige actiepunten

Stroboscoop
Bas
22 september 2019 - Er is een stroboscoop geregeld. Deze is nu aanwezig in het stamhok.
UPDATE: De stroboscoop is gesloopt. Er moet een nieuwe komen.
Loungelampjes
Thijs
25 oktober 2017 - De lampjes boven de lounge (die met demper) hangen op dit moment met ductape aan het plafond. Hiervoor willen we houten houdertjes maken. Geert wil misschien helpen.
Gordijnen
Ouders
7 februari 2017 - Er komen nieuwe gordijnen in de twee kozijnen.
De oude gordijnen zijn inmiddels verwijderd.

Gearchiveerde actiepunten

Spelletjes
Rosalie Astrid
21 september 2018 - Het lijkt ons leuk om meer spelletjes te hebben in het hok. Er wordt naar gekeken welke spellen er gewild zijn en wat ze kosten. Er moet ook een mooie plek voor komen, dit is een ander actiepunt. Er zijn een aantal leuke spelletjes gekocht, en er kunnen in de toekomst meer worden gekocht op aanvraag.
Opslag voor spelletjes
Rosalie Pieter
21 september 2018 - Om materiaal, bij uitstek spelletjes, in/op te bewaren willen we een goede plek in het hok, bijvoorbeeld een plank. Geert kan gevraagd worden.
Logboek
Thijs Auke
1 september 2018 - Het zou handig en leuk zijn als er een logboek komt waar alle opkomsten in terug komen die veel mensen leuk vonden, voor toekomstige inspiratie. Het logboek zal nu via de site worden gerealiseerd.
NPK evaluatie verwerken
Irene Pauline Rosalie Suzan
23 mei 2018 - De evaluatie van NPK 2017 is verwerkt in de vorm van de notulen die op de Drive te vinden zijn.
Oude barlijsten
Thijs
19 februari 2018 - De oude barlijsten die t/m 2012 gebruikt werden bij de stam zijn verwerkt en al het debiet is terugbetaald. Er is nog veel (~€800) crediet van mensen die nog moeten betalen.
Stambox
Pauline
12 januari 2018 - Er is een DAB+ radio met audio jack aangeschaft. Deze is nu te vinden in het stamhok.
Muren verven
Thijs Astrid Kim Lisa Suzan Yoeri
25 oktober 2017 - Alle muren zijn geverfd, behalve "de hoek". De muren rond de dansvloer zijn blauw, de rest nog wit. Voor dat laatste zal nog een vervolg komen.
Stam nodigt uit
Thijs Leon Pauline Renske
1 oktober 2017 - Het leek de stam leuk om een activiteit te organiseren voor alle volwassen leden van de groep om de stam wat te profileren in de groep.
We hebben dit georganiseerd op 23 november 2018.
Feestjes
Irene
1 oktober 2017 - Er wordt gekeken naar de beste manier om iedereen van de stam tijdig op de hoogte te stellen van (leuke) scoutingfeestjes.
Op Smeerling is bedacht om een aantal (±3) feestjes van te voren vast te stellen om actief als stam heen te gaan.
Irene blijft mensen er van op de hoogte stellen als er feestjes zijn.
Truien
Thijs Suzan Astrid
19 februari 2017 - Er is een wens om nieuwe stamtruien te maken omdat veel mensen er geen hebben of een mooie nieuwe willen.
Er zijn 21 truien besteld en iedereen heeft €20 bijgedragen of gaat dat nog doen. De truien zijn inmiddels aangekomen en betaald.